torsdag 26 mars 2009

Våffeldagen

Igår var jag iväg en sväng till Elins jobb och spanade in vår blivande festlokal. Blir nog bra. :) Sen åkte jag vidare till Täby med en liten inköpslista som jag betade av innan jag åkte hem. Hittade allt jag skulle ha, gitarrställ, röd luvtröja till Tove och den sista men kanske viktigaste detaljen till min vårfestutstyrsel. ;)

Impulsshoppade också två CD-skivor. Det är oerhört sällan som jag köper musik nuförtiden men plötsligt händer det. Är nu stolt ägare av CC & Lee's album samt Måns Zelmerlöws nya. Gillar Måns jag, som en sann fjortis. *Iiiiiii!!*

På kvällen kom bror över med en matkasse som innehöll ingredienser till soppa och våfflor med hjortronsylt. Det var tur det, annars hade det nog inte blivit nån middag. Gott var det också! :)

Inga kommentarer: