måndag 16 mars 2009

Skönt att röra på sig

Från början var det tänkt att jag skulle dansa till Shake i Skultuna igår. Men när mina ordinarie sällskap inte kunde åka så blev det för jobbigt. Jag hade inget riktigt danssug heller. Fredagens dans var ok men inte wow för jag var inte så sugen helt enkelt och den känslan höll i sig.

När jag inte kom iväg på dans blev jag segare och segare ju längre dagen led och till slut kände jag att kroppen faktiskt ville ha lite motion. Det var så oerhört länge sen jag hade den känslan, men den är skön. Jag kom på att simhallen var öppen en timma till så jag gick dit och simmade min kilometer. Det var jätteskönt och jag känner att jag kan ta i lite mer för varje gång.

Kanske var det bra att jag inte åkte och dansade för nu känner jag suget igen. Det är ingen kurs den här veckan och nästa så jag hoppas verkligen på lite dans på fredag. Men den som lever får se.

Inga kommentarer: