söndag 15 mars 2009

Hemmahelg

Den här helgen är en av de få vi bara är hemma. Annars är vi (jag) ganska duktiga på att boka upp oss med massa roliga saker. Igår känns det som att jag mest sov men på eftermiddagen gjorde vi ett ryck och fick till en trerätters i uterummet tillsammans med far och bror inför Melodifestivalen. Både gott och nyttigt. Hrm..

Idag är en småfixardag. Jag har äntligen beställt kort på Tove som vi ska sätta upp i vardagsrummet. Det har stått tomma ramar där ett tag nu. Daniel håller på och förbereder sig inför årets skidresa. Han drar till Trysil på onsdag och jag och Tove får klara oss på egen hand några dagar. Det ska nog gå fint. Jag får hitta på nåt att göra så tiden inte kryper fram och så hoppas jag på att kunna dansa nåt, men då måste det ordna sig med barnvakt. Helgen har jag uppbokad med Elin så det kommer bli trevligt värre. :)

Det är skönt med en hemmahelg ibland även fast jag lätt blir lite rastlös eftersom jag är hemma även i veckorna. Men sen är det full fart några helger framåt med dans av olika slag och en fest ska vi nog också klämma in. Vi har också prellat ett nytt kryssningsdatum. Kan bli nåt! :-P

Inga kommentarer: