onsdag 18 mars 2009

En liten stund av njutning

Nu känner jag mig så himla duktig. Tove somnade för en dryg timma sen och jag har utnyttjat tiden perfekt. Dels städat undan allt så det är fint här igen. Sen hade det dykt upp ett riktigt bra jobb till mig så jag har författat ett skräddarsytt brev och skickat in en ansökan.

Under tiden har uterummet hunnit bli varmt av solen och eftersom jag inte kan sitta här sen (eftersom Tove helst inte ska kräkas på mattan) och eftersom vi inte kommer kunna gå ut i solen (eftersom jag inte vill ha vagnen nerkräkt) så passar jag på att sitta här nu en stund med en kopp fika och njuta. Rascal Flatts spelar i högtalarna här ute och de får mig alltid att må så bra. Aaaah!! :)

1 kommentar:

Malin sa...

Jag vill också ha ett uterum! NU! =)
Håller tummarna att du får jobbet!
Kram Malin