fredag 6 mars 2009

Socialbehov

Jag har bestämt mig för att åka och dansa ikväll. Trots att det är mycket som talar för att det inte kommer bli någon jättehöjdarkväll. Allt beror på ens egen inställning som vanligt och jag vet faktiskt inte om jag har rätt inställning. Sannex på Mälarsalen drar inte så mycket bra folk och det är dessutom maffiafest i helgen som många sparar sig till.

Men jag är i så stort behov av att träffa andra folk nu så det får bli hur det vill. Socialbehovet är större än socialdansbehovet. Eftersom jag är hemma i stort sett jämt känner jag mig smått lappsjuk ibland och även fast vi ska vara sociala i helgen känner jag mig inte det minsta manad till soffan ikväll. Och jag vet att det kommer dyka upp lite trevligt folk att prata med om det nu inte finns några killar att dansa med.

Skulle vara skönt att åka med någon bara. Lite surt att ta bilen dit alldeles själv tycker jag. Men jag är lite sent ute för att ragga skjuts.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta om jag säger det men stod o tittade lite på dig ikväll o det är faktiskt dags för dig att inta tävlingsgolvet o testa. Vad har du att förlora? Leta upp en tävlingspartner o sätt igång! Lycka till.

Frida sa...

Åh, tack för de orden även fast du väljer att vara anonym ;).

Ja, vad har jag att förlora? Massor av tid och min socialdansglädje till exempel.

Det skulle säkert vara kul, men jag har hittills inte känt att jag behöver tävla för att känna mig fullbordad som dansare...