onsdag 18 mars 2009

Omtyckt trots allt

Jag borde verkligen ta och styra upp min självbild lite. Jag har fått en hel del väldigt positiva ord från nya människor jag träffat genom dansen. Och varje gång blir jag lika förvånad. Senast i morse fick jag veta av en person som flyttat "hem" att det enda personen kommer sakna med Stockholm är jag. Jag blev alldeles rörd och glad och jag förstår inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna de orden. När någon säger att jag är godhjärtad eller oego så undrar jag alltid hur de kan tycka det?

Min bild av vad folk tycker om mej säger någonting helt annat. Den finns kvar sedan mina unga tonår och späddes på med råge för några år sedan. Om man får höra något negativt om sig själv från någon som man verkligen tycker om kan det ta så oerhört hårt och djupt. Även fast det kanske inte alls var meningen. Det går så väldigt mycket fortare att bryta ner någons självkänsla än att bygga upp den igen.

Inga kommentarer: