tisdag 17 mars 2009

Mamma med vårkänslor

Idag ville jag göra något och vad kan passa bättre en grå dag som denna än lite shopping? Jag och Tove for iväg och jag hade en ganska lång inköpslista. Mest kosmetika för ovanlighetens skull. Jag lyckades fixa det mesta på listan och sen kunde jag bara inte låta bli att köpa lite sommarkläder till Tove. Jag har sett dem i katalogen och blev liksom kär. Och då får man handla har jag hört. :) Ni som känner mig vet ju att jag inte är så mycket för det rosa och sockersöta. Men det finns ju kläder som är både söta och lite tuffa. Och Tove måste ju få vara flickig också ibland. Byxorna är somrigt korta leggings och så köpte jag också en röd tunika med vita prickar att matcha med men den fanns ingen bild på.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh såna skor hade Sarah när hon var liten, de blir hur söta som helst i dem! Snygga klädval förövrigt!