söndag 8 mars 2009

Kryssning med Shake

Hemma igen efter en härligt avslappnad kryssning med bästa bandet. Shake såklart. Jag, Daniel, Micke och Maria gjorde Östersjön osäker denna gång. Vi bodde vägg i vägg nere i källaren denna gång, undrar hur vi hamnade där? Det var ju inte precis fullt på båten.

Vi startade vår vana trogen med lite mat och jättegott vitt vin. Sedan gled vi in i danssalongen och pratade strunt med andra chansen i bakgrunden. Star pilots åkte ur, snyft snyft, Johan Becker, mums mums. Scottarna åkte också ur men det var ingen skräll direkt.

Så småningom vankades det dans och vi Shakade hela natten lång. Det var konstigt nog bara några enstaka dansmänniskor på båten förutom oss och gott om plats på dansgolvet, framförallt på slutet. Vi kunde därför dansa loss riktigt bra och roligt. Daniel och jag upptäckte igen att vi faktiskt kan dansa riktigt bra ihop. Vi dansar så sällan tillsammans nu förutom på träning och när det är trångt ute så blir det ju inte på samma sätt.

Jag fick syn på en kille jag dansat med en gång på Yesterday. Han verkade vara där med kompisar som inte dansade och sökte lite efter folk runt golvet som det såg ut. Jag vågade mig på att bjuda upp med bra fox som minne. Det visade sig att han druckit en hel del och var extra kramig, han ville gärna prata mycket och hålla om mina kinder samtidigt så jag fick försöka snirkla mig ur bäst jag kunde. Men han var så glad så glad att jag bjudit upp och blablabla... Jag frågade om han haft kul och han sa att han och hans kompisar "festat loss som fan", "jo jag märker det" sa jag. Dansen blev inte så bra, jag hade fullt upp med att hålla mig ifrån hans mun och jag lyckades klara mig med en puss på örat som tack för dansen till slut. Phu! Killen ser ut som en riktig knutte, typ en meter breda axlar, men han var kelig som en liten nallebjörn. Haha.

Kvällen gick så sjukt fort. Svisch så var klockan två och dansen var slut. Då blev det självklart nattmacka och nu hade de lite disco vid cafeet så vi satt där och pratade och diggade musik till det slutade. Daniel var i sitt bästa partymood och när vi väl kom ner i hytten var det svårt att få tyst på honom. Jag började filma honom med nya kameran (som vi köpte i fredags) och då lugnade han sig lite. Tänkte Daniel skulle få se vad jag får stå ut med ;) och det blev några helt galna filmer som vi har skrattat gott åt nu.
Vi sov jättegott och länge. Skönt, för förra kryssningen sov jag knappt alls. Vi knallade upp till cafeet vid halv tolv och Micke och Maria kom nästan precis samtidigt så vi sågs lagom till frukost igen. Sen blev det tax free, köpte ny parfym eftersom den gamla (äntligen) tagit slut. Hoppas denna blir bra. Man blir ju ganska snabbt drogad där i parfymshoppen. Sen drog vi oss upp mot danssalongen igen, genomled karaoken och dansade några danser när Shake var på scenen igen.

Sen var det slut. Den här kryssningen gick rekordfort. Jag fattar inte var tiden tog vägen. Förra gången var vi så många men det kändes ändå som att det var en längre kryssning, att man hann dansa mer då. Vi hade i alla fall jättetrevligt och nu är det bara att spana in ett nytt datum. :)

Tove var hos morfar och har haft en rolig helg. Morfar var jättesnäll och körde hit henne när vi kommit hem så vi slapp den extra åkturen på elva mil. Lägger ett par foton som kom på mejlen. :)
En harpalt?Den lilla trappan som Tove tränar att gå upp och ner i.
Morfar har satt dit en ledstång som stöd.

Inga kommentarer: