onsdag 18 mars 2009

Daniel åkte i rättan tid...

Daniel åkte till Trysil tidigt i morse. Tove och jag har således några dagar hemma själva. Jag har ganska mycket planer så det ska bli trevliga dagar har jag tänkt. Problemet är bara att Tove kräks. Vi har hittills varit förskonade från magsjuka, tack och lov, men nu började hon igår kväll, sov sen hela natten, men har fortsatt idag. Kanske nåt hon plockade med sig från öppna förskolan? Det verkar inte vara nån jättemagsjuka för så länge jag bara stoppar i henne vätskeersättning går det bra. Det insåg jag efter tredje klädbytet på en timme... Frågan är hur man ska veta när hennes mage är redo för något annat?

Tove verkar inte hängig för övrigt utan mest förvånad över vad som händer, hon är lite gnällig men det är ju inte så konstigt, hon är ju säkert hungrig också. Att ge vätskeersättning var femte minut är lite tjatigt men Tove verkar tycka om det i alla fall och sätter sig glatt i mitt knä för några nya skedar.

Jag har klarat mig än så länge, jag blir väldigt sällan magsjuk *peppar peppar*, och jag hoppas att Daniel klarar sig också så inte semestern blir förstörd för honom och de elva han bor med. :-/ Jag hoppas det går över till i morgon så helgen kan få bli som jag har planerat, det borde kunna göra det tycker jag. Lite positivt tänkande har aldrig skadat.

Inga kommentarer: