måndag 16 mars 2009

Full rulle på öppna förskolan

På förmiddagen i dag har Tove och jag varit på öppna förskolan. Vi går dit olika dagar nu eftersom hon är för stor för babycafeet. Idag var det full fart där med massa barn och även äldre barn. Måndagar är en sån dag föräldrarna är lediga och då kommer de med äldre syskon också.

Tove trivs jättebra bland alla barn och är totalt oblyg. Hon fick vara med några stora tjejer när de byggde en koja idag och hon går och går och går och går. Hon har lite dåligt tålamod med sångstunden, vill hellre röra på sig än sitta still. Det nyaste hon har upptäckt på förskolan är rutschkanan. Hon kan klättra upp själv, fast jag är med och passar lite, och sen håller jag i henne när hon åker ner. Jättekul tydligen.

Det känns jättebra att vara där för både Tove och jag får vänja oss vid andra barn i olika åldrar och hon är ju så snäll och full av energi hela tiden. Hon är både intresserad av de riktigt små barnen och de större och leker med allt möjligt. När de kommer in någon så springer hon till ytterdörren och tar emot, pekar och vinkar. :)

I två och en halv timma höll hon igång helt outtröttlig. Sedan var JAG trött och ville gå hem. Tove somnade snabbt i vagnen förstås och sover fortfarande gott ute på altanen.

Inga kommentarer: