lördag 7 mars 2009

Rolig dans till Sannex

Precis hemkommen ifrån Mälarsalen och Sannex. I sista stund kom jag på att det kanske fanns möjlighet att få skjuts och de plockade upp mig fem minuter senare. Skönt. Det var trevligt att ha sällskap in och det var ju det sociala jag var ute efter.

Vi kom in i ganska god tid och Sven, den enda bra kille som jag visste skulle vara där och min räddning för kvällen var redan på plats. Det var karlöverskott, hela "hyllan" var full av dem men en ganska medioker dansnivå. Det fanns några bra dansare också som tur var. Det blev aldrig så mycket folk att det kändes trångt och det förhöjer alltid dansnivån flera snäpp för min egen del.

Jag dansade nästan hela tiden men med väldigt få. En ny ung kille jag inte dansat med förut som hade potential och var trevlig, en riktig välgörenhetsdans med en karl som jag mest undrade vad sjutton han höll på med (jag smet efter två bugg) och en annan ung kille som mest såg ut att lida när vi dansade.

Sen dansade Sven och jag resten i princip. Tretton danser à två låtar plus tre extranummer om jag räknade rätt. Vi dansar grymt bra och har så roligt ihop att det inte blir enahanda fast vi dansar många danser på rad. Det är också väldigt få, kanske inte nån annan, jag kan dansa så mycket med under en kväll utan att känna mig som värsta stalkern.

Sannex levererade bra tycker jag. Det lät bättre nu än på kryssningen på alla sätt, även repertoaren var snäppet bättre. Många roliga bugglåtar som man kunde plocka mycket i och en hel del bra fox. "Right here waiting" ihop med "Fields of gold" är ju en god karamell. Jag tror de har framtiden för sig.

Jag är jätteglad att jag tog mig iväg till slut för jag har verkligen haft en jättetrevlig kväll, både dansmässigt och socialt och kvällen gick fort och det var länge sen den gjorde det på Mälarsalen.

Nu blir det till att ladda om för helgens kryssning! :-D

Inga kommentarer: