tisdag 24 mars 2009

Sol och snöstorm om varann

Idag har varit en lugn och trevlig dag. Tove och jag var på öppna förskolan hela förmiddagen. Vi var bara fyra där så man hann prata av sig ordentligt. Skönt faktiskt. Det är inte bara jag som sitter i en knasig jobbsits precis.

På eftermiddagen har jag suttit en del i uterummet som har värmts upp av solen. Plötsligt var det snöstorm utanför. Konstigt väder! Det speglar mitt sinne just nu.

Jag har väntat på att chefen ska ringa idag och meddela om det blir någon intervju eller inte men hon har inte hört av sig. Det blir till att fortsätta vänta utan att försöka tänka på det så mycket.

Oavsett vad som händer i veckan ser jag fram emot lördag då jag ska få åka iväg och bara vara mig själv och inte mamma hela dagen. Det ska bli riktigt skönt och kul på alla sätt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej vi sitter nog rätt många i samma båt för tillfället. Jag vet inte om det är skönt eller inte, det är nog lite av varje... Skönt att man inte är ensam om eländet, men jobbigt att man har många att konkurrera emot... Men friskt humör och goda meriter borde ta oss en bit i alla fall! Lycka till! :-) KRAM

PS. Bara en sån sak som att verifieringskoden för att kommentera ditt inlägg var "rebelic" tycker jag säger en hel del, eller vad säger du? ;-)