tisdag 17 augusti 2010

Vaknade utsövd på första vardagen!

Igår, den första vardagen efter semestern, sov Måns utan att äta en enda gång för första gången. Han vaknade några gånger men somnade om snabbt med nappen. Skönt att jag slapp va napp liksom. Jag vaknade därför utsövd för första gången på mycket länge. Barnen och jag åkte ut sedan till morfar och hälsade på. Jag hjälpte honom med lite datagrejs, vi gick en lång promenad, åt lunch i trädgården och hade det allmänt bara fint.

Vi åkte hem till middag och Daniel, som spenderat första dagen på sex veckor på jobbet, såg ut att ha överlevt dagen och vi åt tillsammans. På kvällen gick jag iväg på mitt andra showdanspass. Denna gång var det några nya med och koreografin gicks igenom från start igen. Men jag hade ännu roligare denna gång då jag kunde sätta rörelserna på ett annat sätt, fila på detaljerna och musikanpassningen. Så kul och så nyttigt! :-)

Inga kommentarer: