söndag 29 augusti 2010

This boots was made for me!

Har senaste veckan känt skriande behov av gummistövlar. Jag måste ju ut i ur och skur vare sig jag vill eller inte och hämta och lämna på dagis såväl som att aktivera oss i största allmänhet. Mina gamla stövlar sa upp sig för ett par somrar sen och de hade förtjänat pensionering för länge sen. Hög tid att skaffa nya med andra ord.

En av punkterna på dagens shoppinglista var alltså gummistövlar. Gärna blommiga eller nåt som stack ut. Inte trista gröna. Jag ska ju mest ha dem på småpromenader så det behövdes inga Tretorn eller så. När jag nästan gett upp hoppet såg jag plötsligt en förglömd skoaffär i centrumet och jag gick in, såg dem, betalade och gick ut. I'm in lööööv!

Här kommer en idolbild med diverse "rekvisita":
Klicka här för detaljförstoring.. ;-)

Inga kommentarer: