lördag 7 augusti 2010

Förvirrad danshöst

Har suttit och plitat in ett urval av höstens danser i min kalender och en sammanfattning av det blir att det inte är någon ordning längre. Förr visste man att varannan fredag var det Yesterday och varannan var det Mälarsalen. NU gäller ingenting av det.

Y har iofs jämna fredagar med ett undantag, återkommer till det, men M har skippat fredagarna helt och kör bara lördagar i höst. Knappt modernt och lite blandade veckor. En av de två danser jag antecknade som möjliga på M ligger t ex lördagen efter en Y-fredag.

Till detta kommer Trombon i Södertälje. T har ett antal moderna lördagar i höst, all heder, men de ligger på jämna veckor, alltså dagen efter en Y-fredag.

Alltså ser min kalender, baserad på dessa tre ställen, ut som följer: Jämna veckor; dans fredag-lördag(ca varannan), ojämna veckor; ingen dans. T har dessutom bestämt sig för att konkurrera(?) med Y på Annandagen.

Just ja, Ys undantag är Zlips på en lördag, fortfarande jämn vecka och ingen krock med T. Men däremot krock med både Gävlemaran (Blender+Shake) och klubbens höstfest. Kanon!

5 kommentarer:

Bodil sa...

Frida du har missat ett ställe. Folkets Hus i Hallunda tror jag att det är. De ska satsa i höst på bra danser på fredagar nu när Mälarsalen inte har danser då.

Kolla in den här länken så kan du läsa mer:
http://folketshus.imstorm.biz/view.asp?ID=125

Det kanske kan vara nåt? Ryktet säger att själva dansgolvet och stället är stort och bra.
/Bodil

Frida sa...

Visst ja, det har jag också läst nånstans. Min första tanke är "Vart f*n ligger Hallunda?" Men om danssuget är tillräckligt kanske man får ta reda på det! ;-)

Bodil sa...

Hur står det till med geografin egentligen? Hallunda ligger söder om stan längs med E4:an på väg mot Södertälje. Bara strax söder om Hågelby-avfarten tror jag.

Ses vi på partaj på lördag?

Frida sa...

"Söder om stan" är liksom bara ett stort och luddigt begrepp för mig. Norr om stan hittar jag i! ;-)

Frida sa...

Just det, vi ses på partaj oxå! Lillpysen kommer också med medan storpysan är hemma. :-)