söndag 29 augusti 2010

Söndagskväll

Helgen lider mot sitt slut. Förkylningen har haft mig i ett allt fastare grepp dag efter dag tyvärr. Kanske kanske att jag känner mig lite klarare i huvudet nu ikväll? Eller så är det bara det är man snart ska få sova igen.

Idag stod shopping med fika på eftermiddagsprogrammet. Vi velade hit och dit om vi skulle orka ta oss iväg. Jag kände mig riktigt sänkt på förmiddagen men till slut tog vi oss iväg i racerfart. Tror det var rekord för oss från beslut till att hela familjen med nödvändiga grejor satt i bilen.

Vi började med att fika gott. Det är ju väldigt trevligt men också bra träning för Tove som inte är så bra på att sitta still. Nu börjar hon ju växa ur barnstolarna och kan således "smita". Sen sprang jag mest runt och försökte hitta det som skulle hittas medan Daniel passade Tove (som var pigg som en nötskrika) på lekmattan. Plötsligt var sista ärendet gjort och butikerna hissade ner sina jalusier med en lättnadens suck. Så var det med det.

Kvällsplanerna hade ju tidigare handlat om dans förstås men det förstod jag redan igår att det var kört. Så istället blir det soffan och så hoppas jag att jag är betydligt piggare i morgon!

Inga kommentarer: