onsdag 25 augusti 2010

En dansbubbla fångad på bild

Jag har dansat lite här och där i sommar. Mest där. En och annan dansbild har jag fastnat på men ingen som känts värd att publicera. Mest är det svettdrypande gnussfoxbilder som sällan blir så läckra.

Vad gäller fox är det många som letar och emellanåt finner den ultimata upplevelsen; Där man dansar som i en bubbla som när sista tonerna klingar ut spricker och man förvånat upptäcker att man inte var ensamma på dansgolvet! Jag håller med om att känslan är häftig.

Väldigt få verkar ha upptäckt att man faktiskt kan få samma häftiga upplevelse av annan dans. Även bugg. När båda har total närvaro och föra-följa snarare känns som tankeöverföring. Då är man ett. Grymt!!

Här är en dansbild från sommaren som jag verkligen gillar. För jag tycker den visar just det. Trots det galna tempo som var.

Inga kommentarer: