lördag 21 augusti 2010

Kören, ÖF och träning - nu är allt igång!

Och vips var det helg. Den första veckan gick så fort! Och ännu en aktivitet har kommit igång - kören. Första övningen var i torsdags och det var kul att se alla igen. Det är rivstart på körområdet då vi har två framträdanden inom tre veckor. Blir till att repa lite själv för att minnas allt. Dessutom ska vi ha olika kläder på framträdandena och jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det. Kanske får jag ge mig ut på lite panikshopping.

Igår var jag med barnen på öppna förskolan som äntligen har just öppet igen. Det var lagom med barn där och Måns tyckte det var spännande nu och var vaken hela tiden. Jag gick hem efter ett par timmar med två utmattade barn.

Idag började jag dagen med att vara duktig och gå och träna. Core. Det är nog perfekt träning för mig med min barnafödarkropp. Bål och bäcken. Får se hur många ställen jag har ont på i morgon. Skönt med ett lite kortare morgonpass faktiskt. Kan nog bli kontinuitet på det.

Ikväll är vi bortbjudna på middag. Trevligt ska det bli och så himla skönt att slippa laga mat. Bara en sån sak! :-)

Inga kommentarer: