fredag 11 september 2009

Vad gör man en fredag utan dans?

Jo, umgås med dansfolk så klart! Bortbjudna på middag ikväll och det ses fram emot! Ska bli hur trevligt som helst. Igår tog återigen arbetsuppgifterna ganska slut så det är skönt att ha något roligt att vänta på.

På söndag vankas det dock dans igen. Ska bli kul att återse Estraden som verkligen är ett kanonställe. Önskar vi hade liknande lokal att dansa i i Stockholm! Underbara Blender på scenen. Återstår att se om det finns några lika underbara killar att svepas runt av. Kanske nån stannar till på väg ner från Övik?

Öviksmaran är ju den här helgen och den slöt vi bort ganska tidigt även fast vi hade jätteroligt i våras. Men ibland får man prioritera lugnet hemma. Jag är faktiskt inte alls sugen just nu så det var ju lika bra det. Vi tänkte ta en kryssning istället, men ja, nä, just det. Nån i gänget som har nåt förslag på datum? Vilka helger är det nu som är barnlediga? Vilka band är vi sugna på? Nån som är sugen över huvudtaget?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du vet att vi alltid är på när det gäller kryssning :) Fast vi kan bara ojämna helger. Kram Maria & Micke

Maria sa...

Jag har kollat lite i kalendern och vad tror du om den 7:e november och Blender på Birka. Kan det vara något.

Frida sa...

Det är ett av de till synes självklara datumen. Tyvärr krockar det precis med Sarekkonserten så det funkar liksom inte. :(