onsdag 30 september 2009

Alla som jobbar deltid räcker upp en hand! *vift*

Jag vet att det har varit lite mycket neggo nu ett tag så nu ska jag skriva nåt positivt. Från och med i morgon arbetar jag 80% och slutar klockan 15.00 varje dag. *Whohooooooooo!!!* Jag tjuvstartar dock redan idag för att det var smidigast så. Det känns så fantastiskt skönt och bra på alla sätt och idag ska jag hämta Tove på förskolan för första gången. Det är min första kontakt med dem sen jag var på informationsmöte så det är på tiden känns det som.

Och jodå, i jämställdhetens namn går även Daniel ner i tid, till 75%, så han både börjar senare (eftersom han lämnar Tove) och slutar tidigare (mest för att det är skönt) än vanligt.

Hurra för oss!

6 kommentarer:

Cecilia sa...

Så härligt för familjen att det löst sig till slut vad gäller arbetstider. Tycker ni är så kloka som tar vara på småbarnstiden. Kram till er från Cissi

Therése sa...

Grattis! Skönt att det äntligen är löst för er!

Puman sa...

GRATTIS!!! KRAM

Elin sa...

Stämmer in ett stort grattis jag med :) Härligt att få lite mer kvalitetstid med lilltjejen :) KRAM!

Annica Renman sa...

Härligt, bra beslut av er. Jag är nu föräldraledig med senaste tillskottet Betty (13/9) och Ulf började jobba 80% i måndags. man ska inte jobba så mycket...

Frida sa...

Tack tjejer!

Annica: Kul att du är här och kikar! Jag saknar uppdateringar i er blogg ... ;) GRATTIS till lilltjejen, jag hörde det av Daniel häromdagen. :-) Hoppas vi ses nångång. KRAM