lördag 26 september 2009

Lördagsledsen och söndagsdanssug

Vår shoppingrunda på förmiddagen blev verkligen inte som jag tänkt mej. Toves och mitt samarbete fungerade katastrofalt dåligt och gick mest ut på att så fort jag närmade mig en klädbutik så skrikgrät hon. Efter diverse olika försök att få henne på bättre humör alternativt somna gav jag till slut upp och åkte hem med hälften av ärendena ogjorda. :(

Kände mig som världens sämsta förälder som inte ens klarar av att hantera min unge såpass att jag klarar av fyra butiker utan blev ledsen själv istället och började fundera på hur det kom sig att jag ens beslöt mig för att vilja ha barn från början. Jag hittade inget svar då. Man har sina svackor...

På eftermiddagen förberedde jag iaf lite plommonkonservering medan Tove sov och nu har jag fryst in tre halvlitersburkar med finfina plommonhalvor. Röd om fingrarna är jag efter skalen. Ska göra lite mer i morgon. Underbart gott att tina fram sen i vinter. :-)

Min danskväll i morgon är hotat i brist på stabil skjuts men än har jag hopp om en lösning. Det vore väldigt tråkigt att missa när jag sett fram emot det hela veckan. Nån vettig person borde väl passera Väsby till min förmån på väg mot Estraden och underbara Shake. Jag vill ändå helst inte åka med "vem som helst" utan gärna någon jag känner till och helst känner lite. Det är ju ändå en bit.

Och jodå, Daniel är nöjd med dagens kurs. Men han verkar inte ha tillräckligt ont för att vara helt tillfredsställd. Eller så känns det bara inte än.. ;)

Inga kommentarer: