måndag 21 september 2009

Söndagsslött

Jag sov extremt lite och dåligt natten till söndag och gick i en dimma hela förmiddagen. Den enda som var pigg var Tove. Morfar sov på soffan, pappa i sängen och mamma i dimman. Sen vaknade pappa och då somnade mamma. Det var tur det. Jag sov 1,5 timme mitt på dagen och sedan var jag nästan människa igen.

Jag gjorde det jag föresatt mig att göra, gå igenom garderoben och undenlagda kläder som letats fram igen. Konstaterade att modet förändrats och att jag måste kompletteringshandla lite. Stackars mig. ;) Sedan gick vi ut på en ganska lång promenad i solen ner mot sjön och där fanns kossor att titta på! Det var ju en höjdare för Tove som aldrig sett en ko på riktigt även fast hon vet att de säger "muuu!" om man frågar. På hemväg hämtade vi mat som vi åt när vi kom hem. Gott och slött!

På kvällen skulle vi se på tv, "Mannen under trappan". Vi hade missat första delen och såg den först på SvtPlay. Sen skulle nästa del börja 21.15 men jag orkade inte vara vaken utan somnade redan klockan nio. Så det blev till att spela in i stället. Sömnen gjorde nytta i alla fall för idag är jag hyfsat pigg. :)

Inga kommentarer: