onsdag 23 september 2009

Blå himmel med sol

I och med den dubbla chefslunchen i måndags är nu hela listan med oroligheter avbockad och klar. Inga synliga orosmoln finns nu på min himmel. Jag har tagit itu med dom ett efter ett vartefter jag varit tvungen. Nu blir det till att fylla på listan med roligheter istället. Och några extra bra såna finns redan att se fram emot. Ett par fester, och faktiskt - en kryssning! Hurra, vad det ska bli trevligt!! Sen hoppas jag på lite vanlig dans också emellanåt förstås. :-)

Jag har varit orolig så himla länge nu att jag måste påminna mig om att det är över. Känslan har liksom hunnit bygga bo i kroppen. Det blir till att avhysa den ovälkomna hyresgästen bestämt och ovänligt om det så behövs. Nu vill jag bara njuta av livet och se framåt!

Inga kommentarer: