tisdag 29 september 2009

Brist-på-stimulansrelaterat hopbryt

På det här jobbet som egentligen inte existerar flyter dagarna ändå på någorlunda. Oftast. Vissa dagar blir jag dock helt knäpp och idag var en sån dag. Fram till lunch var det så otroligt segt och sen stannade tiden helt. Det är inte alls nyttigt för humöret, man blir sur, grinig, allmänt dum i huvudet samt äter godis konstant för att få tiden att gå.

Vid kvart över tre stod jag inte ut längre utan åkte därifrån nästan gråtfärdig av meningslöshet. Jag åkte iväg till centrum och gjorde ärendena som inte blev av i lördags innan jag åkte vidare hemåt. Efter lite lyckad shopping känns det alltid lite bättre. Ett par brallor och tre toppar från favoritbutiken blev dagens fynd. Nåt att jobba i och nåt att dansa i.

Det som är trist är att det förmodligen kommer vara total stiltje nu igen resten av veckan eftersom folk är bortresta. Snark. Jag har i alla fall hämtat en ny bok på bibblan idag så jag ska sätta mig i massagefotöljen och läsa den vid tillfälle.

Jag borde naturligtvis ta mig ifrån det här jobbet. Såhär kan jag ju inte ha det så mycket längre. Men saker är inte alltid så självklara som de verkar tyvärr och situationen är märkbart välbekant. Men sen. Då!

Inga kommentarer: