fredag 18 september 2009

Gårdagens körutflykt

Jag åkte iväg på körövning med en låda chokladkaka och en låda plommon. De är mogna nu och finns i extrema massor. Snart kommer det säkert ramla flera hundra om dagen. Får plocka med mig till jobbet nu varje dag så det går åt några i alla fall. Idag blev de väldigt glada.

Körövningen gick bra och det var skönt att jag hade övat innan. Det känns lite stressigt fram till konserten. Så få övningar och så många sånger. Men det ordnar sig. Nu vet jag i alla fall vad vi ska ha på oss på konserten, svart och vinrött. Borde inte vara svårt att rota fram.

På väg dit och hem poppade jag Blenders nya skiva och blev så galet danssugen. Jag har inte riktigt lyssnat på den så aktivt förut men nu tänkte jag satt jag skulle köra några vändor med den så jag lär mig låtarna. Några är riktigt medryckande och vissa ger ett mysfoxsug. Vill dansa till Blender snart igen!!! Annars är ju Broken strings en av deras bästa fox just nu! :-)

2 kommentarer:

Elin sa...

Vi kommer gärna över nån dag och smaskar den där goda plommonpajen du brukar göra ;)

Frida sa...

Det tycker jag ni ska! :) GOTT!