torsdag 17 september 2009

Kort kväll och lång dag

Det blev en ganska kort kväll igår ändå. Vi fick besök av resten av min familj till middag och sen droppade de av en efter en. Då bakade jag min kaka och sjöng lite på mina sånger samtidigt som jag kollade på Idol. Jag tycker juryn är så himla mysig och sitter mest och fnissar åt deras miner och samspel. Anders Bagges uppspärrade ögon matchar mina fint. Hihi. Sen finns det ju en och annan riktig pärla som de plockar ut också.

Sen började matchen och jag höll på att somna med huvudet i Daniels knä när första halvlek tog slut så då gick jag och lade mig istället. Sov så gott så gott! Inga mål blev det heller så jag missade ju inget väsentligt.

I morse lämnade Daniel Tove på förskolan och åkte hem för första gången. Lämningen gick bra, hon ville mest komma iväg ut och leka och än har han inte hört något ifrån dem. Så duktig liten tjej vi har!

Dagen idag är en ganska tråkig jobbhistoria hittills. Ikväll är det i alla fall körövning att se fram emot. Det var ju några veckor sedan sist eftersom vi haft inspelningarna emellan. Kul ska det bli. Tre nya killar ska komma och vara med ikväll.

Jag är faktiskt lite sugen på dans i morgon ändå. Toppfavoriter drar trots trist band.... hmhmhm..

Inga kommentarer: