tisdag 8 september 2009

Hårdkörning

Terminens första dansträning igår och fullt ös som vanligt. Massor med folk. Vi är lite bortskämda med gott om plats att spejsa lös på men nu blir det socialgolvsträning istället. Jag gillar så mycket vår dansträning. Man blir totalt slut och stapplar ut därifrån.

Så många kurser där man bara stått i ringen och lyssnat och sen fått träna typ tryck och drag eller nån tur i evighet, amen. Vi kör ju parträning och full fokus hela tiden. För det mesta ganska högt tempo både på undervisningen och musiken. Och så våra minst sagt entusiasmerande tränare Henke och Lotta som var i sitt esse igår. Kanske för att det var så många ny par.

Afro power som uppvärming, sen basic, trampa trampa trampa. Varje steg är lika mycket värt! Föra, följa, tjejens driv, frame. Efter fikabrejket fotarbete. Kickar tills benen höll på att krokna och en ny variant som jag nog måste öva framför spegeln om jag ska få den snygg och Frida. Hur kul och hur jobbigt som helst. Daniel och jag jobbade bra ihop. Vi fortsatte där vi slutade förra terminen. KUL!

Barnvakterna har ett lätt jobb nu när läggningen är redan halv åtta. Sen är det två timmars tv/surf-tid tills vi kommer hem. Kakbit!

Inga kommentarer: