torsdag 3 september 2009

Bra dag i går och studio ikväll

I går var det plötsligt en riktigt trevlig dag på jobbet. Jag hade saker att pyssla med hela dagen och då blir det både roligare och tiden går mycket fortare. Dessutom lunchade jag med tjejerna från min avdelning och det var också jättetrevligt. Skönt att det kommer en sån dag emellanåt! På kvällen la vi oss tidigt och jag sov riktigt gott inatt och vaknade utsövd. Så skönt. Oron är tillfälligt borta då jag inte kan göra mer just precis nu.

Idag och i morgon är ju kontoret i princip tomt. Som tur är har jag fått saker att göra som borde räcka båda dagarna utan att jag behöver stressa. Ikväll är det inspelningsdags. Det ska bli spännande. Jag har dock inte fått information om vart jag ska nånstans så jag hoppas det dyker upp under dagen. Jag ska försöka få med mig kameran och ta några kort om jag får så får ni se hur det gick till. :)

Inga kommentarer: