onsdag 16 september 2009

Stannar hemma ikväll

Det blir ingen dans för mig idag. Hade ju varit roligt men man kan inte alltid ha roligt. Mina potentiella resesällskap har förhinder och egentligen borde jag kanske vara hemma, spara lite pengar, låta Daniel spela innebandy, öva mina sånger inför repet i morgon och baka till fikat på körövningen.

Så så får det bli. Det känns inte så bittert faktiskt, men det kanske inte blir nån dans för mig den här veckan då om jag inte orkar ta med Tove till Yesterday och Cassa novas. Men då ska danssuget vara stort eller, ännu hellre, barnvakt övertalad.

Ikväll blir det fotbollskväll när allt det där andra är klart. Inter-Barca. Borde blir bra.

1 kommentar:

Puman sa...

Hoppas att du får en trevlig hemmakväll. Jag tar mig inte heller iväg till Barva och Zlips ikväll, men åker för att döva dansabstinensen på NSW istället. Men, det skadar ju inte att samla "fantastisk sambo"-poäng och skicka iväg partnern på något skoj ibland. Det blir ju lättare att motivera sitt eget nöjesbehov en annan gång då ;-)
KRAM och lycka till med bakandet!