onsdag 30 september 2009

En helt ny värld

I och med senaste dagarnas samtal hit och dit har liksom en helt ny förvirrande värld öppnat sig. En värld full av prestige, konkurrens och snick-snack. Det mest intressanta hittills är att saker och ting görs, enligt mig, i fel ordning. Man börjar liksom från fel håll mot vad jag trodde. Det viktigaste sist.

För att överleva i denna värld verkar det krävas en stor portion ödmjukhet och fingertoppskänsla. Jag ska försöka låtsas som att det är enbart spännande och ta det för vad det är. Inte ha för stora förhoppningar eller förväntningar. Tyvärr är jag lite för mycket humörmänniska för att det ska fungera i praktiken men jag får väl låtsas.

2 kommentarer:

Puman sa...

Usch vad jobbigt det låter. Tyvärr känner jag igen tecknen alldeles för väl... Som tröst kan jag säga att jag växte oerhört mycket av min upplevelse, även om jag önskar att jag sluppit den växtvärk som kom på köpet, det är ju så tröttsamt.

Försök att hålla distansen, och kan jag, så hjälper jag dig gärna.
Yesterday på fredag?
KRAM

Frida sa...

Just det här inlägget har faktiskt inte med jobbet att göra, även fast typ alla andra som jag skrivit senaste tiden har det. Så jag tackar för omtanken i allmänhet. :)

Ang. dans så pågår förhandlingarna..

Kram