torsdag 10 september 2009

En lättnadens suck

Chefen stack in huvudet här nyss och meddelade att hon var "principiellt positiv och att det ska nog ordna sig" och att vi ska prata mer på måndag. Jag sa att det lät bra och att jag varit väldigt orolig. "Det ska du inte vara" sa hon och återgick till sin lunch. Puuuuuuuuuuust! *Och andas in ny fräsch positiv luft utan ångestpartiklar i.*

Jag har ju från början mest varit orolig över bemanningsföretaget och tyckt att kunden borde kunna gå med på det men har ändå varit så orolig nu, särskilt efter mötet. Hade varit skönt att gråta en lättnadens skvätt nu på momangen men lite bloggskrivande fick lätta på trycket istället.

3 kommentarer:

Puman sa...

Vilket skönt besked, även om lösningen inte är presenterad än. Jag tror stenhårt på visdomsordet "Det blir alltid bra till slut, och är det inte bra, så är det inte slut än" som jag snappade upp i Ninnies blogg :-)

KRAM på dig, och erbjudandet kvarstår om det skulle vara intressant en annan gång, bara så du vet :-)

Frida sa...

Ja, det där sitatet är inte alls dumt! :-)

Och det är mycket möjligt att jag får anledning att återkomma. Förr eller senare kommer jag kunna öppna upp för nya möjligheter. :) KRAM

Puman sa...

Ja, det gör ju förstås inget om jag hinner etablera mig lite mer innan dess heller, så de riktigt fattar vilken skatt jag är, och vilka pärlor till vänner jag helt oundvikligen har i och med det! :-) Vi säger så! :-)

Stor fredagskram på dig, och ha en himla skoj helg!!!