måndag 21 september 2009

Klippning och Perukfest

I lördags tog vi det ganska lugnt på dagen. Tove och jag lät pappa Daniel sova ut efter kick offen och sen åkte jag in till söder hos min privata frisör. Två kilo hår åkte av känns det som. Så himla skönt! På väg hem stannade jag till i stan och kompletterade Toves garderob lite innan jag åkte hemåt. Hon har växt. Jag tänkte också ta en lunch på mitt favvolunchfik men det hade visst hänt nåt med deras priser för min tomat- och mozzarellamacka och kopp te gick på finfina nittio kronor. Hoppsan! Känns som favvofiket bara kommer besökas när jag känner mig rik i fortsättningen.

Daniel och Tove mötte upp mig i vårat lilla centrum när jag kom hem med bussen och vi promenerade hem tillsammans. Pappa kom till middag och stannade över natten för att passa Tove medan vi åkte på fest. Perukfest var det, det var alltså klädselkrav: peruk, men jag fick komma in trots att jag valt att bara återanvända mina kattöron. Daniel var dock oemotståndlig i en åttiotalshårdrocksfrisyr. Så snygg. Jag blev kär på nytt tror jag! :-) Lite ovant att han hade så mycket hår liksom, som jag kunde stryka undan när han skulle få en puss. Hihi.
Det var en jättetrevlig fest med mycket goda snittar. Perukerna var av väldigt skilda slag och vi kommer inte att känna igen någon som vi träffade på den här festen, den saken är säker. Folk blir väldigt olika sig själva i nytt hår. Vi höll en väldigt låg profil under festen, lite småsega båda två men trivdes väldigt bra ändå i varandras sällskap. Mysigt att bara vara vi ibland, trots att det är fullt av folk runt omkring. Vi kom i alla fall nästan först och var kvar nästan sist så engagemanget var det inget fel på i stort.
Värdparet :-)

Inga kommentarer: