torsdag 30 september 2010

Veckans begivenheter

Det är äntligen torsdag igen. Det betyder kööööör! En veckas uppehåll känns som evigheter så det ska bli så himla kul! :-) Som tur är har den här veckan liksom bara svischat till. I tisdags var jag på överflyttningssamtal på dagis för att utvärdera hur allt fungerade när Tove började på den nya avdelningen. Och vi var överens om att det gick väldigt smidigt.

På tisdagskvällen fick jag äntligen min efterlängtade massage! Som det behövdes! Mina skuldror och axlar, deltamuskeln heter den visst, har tagit mycket stryk efter och jag ska dit igen om två veckor för en ny omgång. Ser redan fram emot det.

När jag kom hem från massagen kom det spekulanter på bilen och sen var den såld. 48 timmar tog det från när vi lade ut den. Heja!
Hej då min gröna pärla, det var nio fina år vi hade tillsammans!

I går var jag iväg och åt lunch med världens bästa lunchdejt. Det kändes som att det var ett tag sen även fast vi hann göra några snabba uppdateringar i fredags kväll. Det var så mycket jag ville hinna prata om så att jag nästan hade punktat en dagordning i huvudet. Allt hanns som tur var med. Måns var duktig nog och sov i vagnen ända fram till kaffet så vi hade fullt fokus på det som skulle avhandlas.

När jag åkte hem blev det ett snabbstopp i huset för att byta lite kläder och möta upp med grannen. Vi gick och hämtade Tove på dagis och sen blev det promenad i solen med lekpark och fika som mål. Eftermiddagen gick medan vi fikade hembakta muffins och tjejerna lekte och bråkade om vartannat. Precis som vanligt. Men roligt verkade de ändå ha.

Eftersom det inte blev nån ÖF för mig och Måns igår beslöt jag i morse att gå dit en sväng idag istället. Torsdagar är väldigt lugna där (igår hade det varit 48 bebisar där varav en trillingtrio!) och jag tänkte att om jag går dit och tar en kopp kaffe så får jag min morgonpromenad av bara farten eftersom det är ca två kilometer dit från dagis. Måns tycker det är spännande att titta på de andra barnen och ligger och magtränar. Och nu går han faktiskt upp på alla fyra och balanserar några sekunder! Krypandet är nära... :-)

I eftermiddag blir det nog en lång promenad till. Vädret är ju så fint och målet med jeansen är ju så nära. Det är märkligt att kroppen liksom verkar omformas utan att det direkt syns på vågen. Jag är ju siffernörd och gillar mätbara tal, men där går jag bet.

Och ikväll, kööööör, just det har ju redan skrivit det. Nu är det väl bäst jag övar lite då!

1 kommentar:

Puman sa...

Grattis, det är skönt att bli av med det man vill sälja snabbt. Annars blir det bara en massa väntan och väntan och väntan... :)
KRAM