onsdag 15 september 2010

Natt nummer två

Visst är det spännande det här med att lära sig sova! Inte!??? Det kan jag inte förstå...

Hur som helst så somnade ju Måns själv på ett hyfsat sätt igår kväll. Jag vaknade av att han gnydde först klockan fyra. Det var väldigt länge sen jag fick så lång obruten sömn kan jag säga. Måns smågnydde och gnällde och jag halvsov och lyssnade omvartannat och vi båda var på väg upp flera gånger för att ge honom nappen, men så verkade det som att han somnade om.....nä nu gnydde han igen...och så höll det på fram till fem ungefär. Då fick han nappen och somnade bums och vaknade vid halv sju när Tove kom. Då fick han mer än gärna mat.

Natt nummer två gick alltså strålande om man jämför med natt nummer ett. Ungefär tre nätter tror jag det tog för Tove att lära sig sova hela natten. Ett och annat bakslag förstås, men i princip.

Det är en annorlunda känsla att vakna utsövd! Det borde ni testa nån gång. ;-)

Inga kommentarer: