fredag 10 september 2010

Tillbaka till hemön i morgon

Idag har jag röstat. Rödgrönt förstås. Jo, både och faktiskt. En äkta rödgrön röra kanske? Skönt att ha det gjort i alla fall. Nu är det bara att vänta och se. Det vore ju trevligt men inte troligt med en förändring. Framförallt för de som redan har det riktigt tufft.

Annars då? Jotack, livet har sin gilla gång. Men inte en dans så långt ögat når tyvärr. Det är ett glapp på några veckor mellan sommar- och höstdans och eftersom jag räknar in dansen som en del av min motion så står jag alltså still just nu. Bokstavligt. Jag behöver fortfarande röra mig mer för att ta mig i mina finjeans så där helt och fullt. Sådär så det är både helt bekvämt och helt snyggt. Det är verkligen synd att vi inte har någon dansklubb i närheten!

Daniel håller äntligen på och hobbycad:ar lite på bygglovshandlingarna till vårt vindsprojekt. Det vore en rejäl skräll om vi får igenom våra idéer, men man måste ju ändå försöka. Vi bor ju i radhus och då får man inte bygga om hur som helst eftersom det ska vara enhetligt och sådär. Men om vi skulle få bygglov så skulle det kunna bli riktigt bra tror vi.

I morgon är det den stora konsertdagen. på förmiddagen har jag lite barnjour och sen ska jag bege mig ut till min forna hemö, iklädd lila och svart, för vår konsert i jazzton tillsammans med Mallet Jazz Trio. Det känns som om jag inte varit i hemtrakterna på en sådär femton år, så är det ju inte, men det kommer kännas mycket skumt tror jag. Det är så mycket blandade känslor som bubblar upp. Men mina ögon kommer spreta ut genom bilrutorna för jag är ju väldigt nyfiken på vad som förändrats sen sist.

Nu kom jag på att jag borde ta med mig blommor. Jag kommer ju för en gångs skull kunna besöka min farmor och farfars grav.

1 kommentar:

Anneli sa...

Du är så välkommen hit till Väddö, förstår hur du känner det. Min mamma och jag kommer och lyssnar.