lördag 4 september 2010

Konsertkväll

Så bar det ut till Nortan i går kväll igen för ett stycke konsert. Jag blev sen av helt egen idiotisk "planering" men jag skyller också lite på infartstrafiken som jag inte alls hade räknat med. Jag missade därför den ack så viktiga uppsjungningen, extra viktig med tanke på min förkylningsslitna röst. Jag hoppade i alla fall in och repade det som var kvar.

När vi var klara blev det till att sjunga upp lite själv och få i sig nåt att äta för att sen gå ner och se det första framträdandet. Det var av modell "speciellt" och jag blev segare för varje nummer. Som tur var var det en kvarts paus innan vi skulle sjunga så man hann väcka kropp och röst igen.

Vårt framträdande gick riktigt bra. Jag var inte nervös och det var väldigt skönt. Tonerna satt och alla fokuserade. Vi hade också äran att ha kompositören till ett av styckena på plats och han spelade fint jazzpiano som intro till oss. Publiken verkade mycket nöjd med vad de hört och vi kunde gå av scenen med raka ryggar. Det var väldigt kul att sjunga och nu ser jag riktigt fram emot vår "riktiga" konsert på lördag, 11 sep kl. 16.00 i Väddö Kyrka. Kom och se!

Efter vårt framträdande och eftersacket stannade jag kvar en stund och såg fortsatt program men smet sen hem mot fotbollsfredagsmys med sambon. Det var såklart synd att missa slutet av det fina programmet men det kändes ändå som rätt val när jag väl kom hem.

Inga kommentarer: