torsdag 23 september 2010

Bläddrar ivrigt i katalogen

Jag har börjat bli klädköparsugen. Det var väldigt länge sen sist och har mest att göra med att jag ser nya jobbet och en helt annan vardag skymta där framme. Jag har kikat lite i kataloger och på nätet och försöker hitta min linje i höstmodet. Det går väl sådär.

Jag tar bara ut två dagar föräldrapenning i veckan och Daniel har gått ner lite i tid så man kan utan att ljuga säga att vår gemensamma inkomst är betydligt mindre än vanligt. Lite bättre blir det när Daniel tar över då han plockar ut fem dagar i veckan och jag jobbar fullt, åtminstone till hösten. Även om ekonomin ändå flyter har inte klädshopping direkt känts prioriterat.

Nu till poängen med detta inlägg: Jag börjar ändå alltså bli köpsugen och vad händer? Jo, äntligen har min uppsägningstid gått ut och min slutlön kommer. Den består av intjänade semesterdagar. Det visade sig att jag inte hade nån riktig koll för det blev mer än dubbelt så mycket mot vad jag trodde! En väldigt trevlig avskedspresent!

Shopshop!

Inga kommentarer: