söndag 26 september 2010

Min trotjänare till försäljning

En helg är återigen till ända. I lördags var det höstfest på byn med diverse jippon, uppträdanden, mat och försäljning. Vi var där några timmar mitt på dagen och tittade på det som var roligast för Tove. Hon hade nog en toppendag och fick med sig ballonger hem. Vilken lycka!

Kvällen tillbringade vi djupt nedsjunkna i TV-soffan. Vi tittar sällan på program när de går utan jag lagrar på boxen och så kollar vi när vi har lust. Nu var det de sista två Idol-uttagningarna samt en Arg snickare som vi plöjdes igenom och eftersom det är inspelat slipper man ju också all irriterande reklam. Programmen blir på det sättet en tredjedel kortare än om man ser dem live.

När vi satt där i soffan satte vi upp målet för denna dag - fixa i ordning bilen för försäljning och få ut den på annons. Daniel tog utsidan och jag insidan på förmiddagen och nu ligger den ute. Första samtalet har också trillat in men inget bud än. Det kan ju gå så himla fort. Sist vi sålde en bil på Blocket var den borta inom 24 timmar. Nu är det bara att luta sig tillbaka och hoppas. Jobbet är gjort.

Inga kommentarer: