lördag 18 september 2010

Taggad S2a

Tid för att uppdatera senaste dagarna. I torsdags kväll var det dags för kör. Jag var tokladdad när jag åkte eftersom vi nu ska kasta oss över den nya repertoar som vi bara nosade på lite i våras. Konserteftersnack, repertoarinfo och sen igång. Väldigt kul!

I pausen passade jag på att ta upp lite funderingar jag haft angående instuderingstakten med körledaren och nu känns det mer uppstyrt och jag kommer få veta exakt vad som gäller. Hur mycket som ska övas på och vad. Skönt! Hittills har det lite känts som att de goda ambitionerna har haft svårt att omvandlas i praktik.

Jag hade en jättetrevlig kväll på övningen och känner mig mycket mer taggad nu efter konserten som blev så lyckad. Självförtroendet fick sig en puff i rätt riktning och det ska bli riktigt kul nu att repa in nytt till de konserter som är inplanerade! :-)

Inga kommentarer: