söndag 19 september 2010

En ovanligt viktig söndag

Igår kom Daniel hem och det var mysigt att ses igen. Jag är inte direkt van vid att han är borta nu förtiden så bara ett litet ynka dygn märks. Men jag har faktiskt börjat planera så smått för en egen liten tripp, iväg från familjen mot lite dans över ett par nätter. Bara att planera det känns trevligt. Men det är ett bra tag dit.

Idag tog Daniel barnen och åkte iväg på lite shopping. Dels för att Tove skulle få åka tåg men mest för att han ville provpilla på en ny mobil som man kan ha dubbla SIMkort i. Får se om det blev nåt handlat. Tyst det blev i huset igen när jag blev helt ensam.

Jag hade uppdraget att röja undan lite grejer undertiden. Så nu har jag motionerat upp och ner för trappan och vidare uppför vindstegen fram och tillbaka ett antal gånger och däremellan upp och ner på olika stolar. Nu är bland annat det som bara blev utskuffat ur klädkammaren när sängen skulle in undanstuvat på ett mer ordnat sätt. Sovrummet är således snart fritt från bråte igen. De tyngsta grejorna får Daniel hjälpa till att få upp på vinden.

I eftermiddag är det lekgympa nummer två för Tove och jag hoppas hon tycker det är riktigt kul. Får se vem av oss som följer med henne dit.

Idag är det valdag så kvällen ska ägnas åt att hoppas in i det sista. Ska fundera ut något lämpligt valvakefika tills dess.

Läs gärna Fotbollsfruns och Jonas Gardells inlägg om att välja.

Inga kommentarer: