måndag 6 september 2010

Och så var helgen förbi

Helgen gick lika fort som vanligt. På lördagen gjorde vi en liten tågutflykt till Täby för att åka tåg och uträtta några ärenden. Tove fick en ny mössa, Daniel nya strängar och jag nya skor (kan man tänka sig!) Ett par av ballerinatyp med slejf i skinn. Finfina märkesskor för halva priset. Behövs till konsert och fest då mina andra har deformerat sig till tofflor. Bra köp tror jag! :-) Kvällen var ganska trött och vi la oss tidigt. Måns och Tove somnade samtidigt vid tio över sju. Det är verkligen inte illa!

Igår tog vi en tur ut till morfar trots att vi vuxna var lite krassliga på olika sätt. Vi tog det lugnt och roade oss bland annat med att paja morfars Internet i hopp om att få igång scannern (Ja, ni hör ju själva, helt sjukt!), samt spela spel, äta och fika i olika omgångar. Morfar och Tove hann också med en liten skogspromenad med blåbär, en kantarell och en KarlJohanssvamp som resultat. Blåbären hade hamnat direkt i magen men svamparna blev en del av middagen.

En lugn dag som följdes av en lugn kväll. Vi somnade tio och det var nog tur det med tanke på att vi fick sova väldigt dåligt i natt. Måns spökade för oss till och från och ville inte alls sova utan bara gnälla. Kanske en svit av att han mumsat i sig en hel(!) banan på eftermiddagen? Nåja, när han äntligen sov gott igen vid halv sju ropade Tove "Klaaaaar!" från toaletten och så var cirkusen igång.

Inga kommentarer: