lördag 12 december 2009

Mot Kristinehamn

Igår blev det ingen dans trots att det var en Yesterdayfredag. Men Wahlströms drog inte tillräckligt hårt med tanke på att jag ska vara borta från familjen både ikväll och kanske även i morgon kväll. Istället blev det Idol-final och hemmamys. Båda finalisterna var värdiga vinnare men Calle betydligt intressantare så vi hejade på honom förgäves.

Idag har det städats hus samt packats inför min lilla trip. Det är otroligt sällan jag är borta över natten utan Daniel. Jag minns inte ens när det var sist? Kanske när jag och Elin var på tjejstylingkursen. Nåja, det ska bli en intressant helg i vilket fall. Just nu känns hjärnan helt tom och jag har ingen aning om vad vi ska säga på kursen i morgon men det ger sig nog.

Innan det är dags för kurs så är blir det mat, umgänge och Dansbandskamp med bl.a. Blender! Jag begriper ju att det nästan är hopplöst att gå vidare i den där tävlingen, men jag hoppas att de får spela två låtar och att de lyckas nå fram i rutan. Vi dansare vet ju att det är ett av de absoluta toppbanden som aldrig gör en dålig spelning.

Det finns en pytteliten chans att jag dessutom dansar till Blender redan i morgon då de spelar i Skultuna på kvällen, precis lagom när vi passerar på hemväg. Vi får se vad orken räcker till och hur bråttom jag har hem till familjen.

1 kommentar:

ankan sa...

Tack för de orden! Jag har inte sett mig själv bugga innan så det var en intressant upplevelse :)

Kramar grattis till magen :)