torsdag 3 december 2009

Mer RETRO.. - sången!

Med anledning av mitt återuppväckta körsjungeri kom jag att tänka på en gammal bild. Jag och min familj sjunger Sydafrikanska sånger på 1984 års MusiKavalkad på Väddö (trestämmigt gissar jag). Pappa berättar för mig om bilden:

"Det var i januari det året vi var nere i Mullsjö första gången, på körhelg tillsammans med sånggruppen Fjedur, och kom hem uppfyllda av Sydafrikas sånger. Senare på våren hade Fjedur konsert i skolan tillsammans med mellanstadiekören. 1986 var dom tillbaka och det var då dom var hemma hos oss och åt. "

Den som binder samman tiden är ju att min körledare Karin är en av de forna medlemmarna i sånggruppen Fjedur och det var därför jag kände till henne och blev intresserad av kören där jag nu är med. :)
Är inte detta jättecharmigt!!?

Inga kommentarer: