tisdag 22 december 2009

Jullov!

Sista arbetsdagen innan jul är avklarad! Hurraaaa! Det har varit två ganska bra dagar på jobbet denna vecka. Lite lagom att pyssla med så tiden har gått och goda och trevliga luncher med kollegorna. Jag lämnade mitt rum riktigt snyggt och städat och lyckades till och med nästan tömma inkorgen i mejlen. Något litet finns dock att börja med när det är dags igen.

Nu är jag ledig i tolv vintriga dagar. :-) Några tillbringas borta och några hemma. Jag hoppas innerligt att flygen inte är alltför försenade i morgon då vi hoppas på att äta middag i Umeå tillsammans. Framförallt är det tråkigt för Tove om det blir alltför sent.

Ikväll ska jag baka vörtbröd som jag alltid gör till jul och sedan ska det packas och pysslas inför morgondagen. Men det är ingen stress för vi åker inte förrän på eftermiddagen. Jag ser så fram emot att komma iväg! Framförallt för Toves skull. Nånting säger mig att hon kommer sova väldigt gott på nätterna i Umeå. :-)

1 kommentar:

Puman sa...

Ha en riktigt skön jul allihop! Hoppas att vi ses snart igen och får dansa och snacka lite skit :-)
STORA KRAMAR