torsdag 10 december 2009

14 veckor kvar

Det kanske låter mycket men det är det inte. Sen kommer Filuren ut och förgyller och krånglar till livet för oss samtidigt. Spännande och fortfarande obegripligt. Även fast man gjort den här resan en gång så är det ändå nytt. Att gå från ett till två är det verkligt stora förändringen har jag förstått. Det är inte dubbelt så mycket som ska göras utan kanske fyrdubbelt. Vi får väl se.

Filuren ska nu väga ungefär 1 kg i alla fall och allt verkar fint. Jag var på undersökning för ett par veckor sen och alla värden var tipptopp. Jag mår precis lika bra som sist. Kanske inte fullt lika harmonisk och trevlig men det tror jag mest har med jobb och osäkerhet inför framtiden att göra.

Jag borde börja göra mig en liten nätverkslista inför januari 2011. Det känns som att jag kan få många bra tips härifrån och en riktigt fin markering i CVn även om jag inte har gjort så mycket nytta i praktiken. Rent branschmässigt har jag tagit ett steg uppått insåg jag när jag diskuterade med en kollega nyss. Och så borde jag verkligen ta mig i kragen och ringa min förra chef för ett arbetsintyg.

Inga kommentarer: