tisdag 29 december 2009

Hemma igen!

Borta bra men hemma också bra! När vi kom hem igår var det töväder och det kändes ju lite trist och idag har det stelnat till så överallt där man ska fram är det buckligt. Igår ägnade vi oss mest åt att packa upp och sånt, ganska trötta efter bortavistelsen och resan.

I morse blev det BVC så Tove fick sin andra spruta och sen handla lite till nu och nyår. Jag började sen pimpa uterummet inför nyårsmiddagen och det börjar redan se riktigt fint ut! :) Från vardagligt uterum till festsal hade jag tänkt mig. Letade lite i mina skåp och hittade lite användbara saker, kulkul!

Vi hade bestämt att vi skulle kolla på ny barnvagn med plats för två under julledigheten och på eftermiddagen i dag har vi varit på Babyland och känt och klämt på den vagn vi är mest sugna på. Det blir nog den. Kanske tyvärr mest för att det inte känns som det finns något bättre alternativ. Den stora fördelen är att den är smidig men den har också några klara nackdelar. Nu blir det till att bevaka Blocket stenhårt då de kan finnas för halva priset där. Ny är den nämligen mer än svindyr! Begagnad bara dyr...

Inga kommentarer: