fredag 18 december 2009

Energilös och allmänt grinig

Jag måste börja röra på mig!!! Min totala seghet resulterar i en otrevlig Frida som morrar om man tilltalar med henne. Det har inte blivit ett danssteg taget på flera veckor, bortsett från kursen, och det är ju vanligtvis dansen som mest håller mig igång.

Igår blev det inte heller nån kör. Jag som verkligen hade behövt lite kör eftersom det ger mig mycket glad energi. Men väglaget var inte lämpligt att köra tio extra mil i bara för att det verkar kul. Norrtäljebussarna hade varit inställda större delen av dagen och det är ett ganska säkert tecken på att man inte ska ge sig ut ens på en stor väg som E18. På hemväg körde jag ju E4 och inte ens den vägen var bra, snarare tvärtom.

Igår blev istället en helt onödig kväll, totalt energilös, surnade till för varenda sak som skulle kunna vara kritik, försökte komma tillrätta med mig själv nån gång men insåg till slut att bästa lösningen var att gömma sig under täcket.

Jag sov med mycket drömmar. Precis innan jag vaknade hade jag drömt om stenar som kastades mot mig, stora som små, av folk som försökte vara roliga. Jag träffades av en och när nästa kom försökte jag vråla att "Era dumma jävlar!! Jag är ju för faan gravid!!" men inte ett ord kom ut, jag var för upprörd. Sen ringde klockan men jag känner fortfarande de där känslorna i kroppen. Ingen bra start på dan precis.

Inga kommentarer: