söndag 20 december 2009

DBK - finalen

Kanske jag ska skriva nåt om detta ändå. På DM går diskussionerna höga och allt jag har att säga har jag kanske redan sagt där i diverse bloggkomemntarer.

Efter första låtarna var jag ganska säker på att Zekes och Playtones skulle duellera och att Titanix och Blender skulle åka ut. Inte för att det var rättvist i mina ögon men för att svenska folkets röst skulle gå så. Som tur var gick iaf en tjej vidare och det var kul tycker jag.

Synd dock att inte Blender fick spela sin andra låt eftersom jag var väldigt nyfiken på den och jag blev väldigt förvånad att Titanix gick vidare till duellen trots, eller kanske tack vare, att de fick en ballad som andra låt. Att Playtones rockade fett på andra råder väl inga tveksamheter om. Då var det väldigt svårt att sitta still. Inte bara Deutgen som kom i självsvängning på den.. :)

I duellen tycker jag Titanix var det bättre laget. Det Playtones presterade visade ganska mycket hur en helkväll med dem kan låta tror jag. Ganska mycket samma och det är kanske inte så inspirerande. Men jag blir gärna överbevisad med tiden.

Allt som allt en final med genomgående hög kvalitet. Mest imponerade kanske Zekes som är så unga. Kul! Sen tyckte jag Magnus "hyllning" till Deutgen var hur rolig som helst. Dessutom har han grym röst! En del av de andra manliga sångarna vi hört har mycket att lära där...

Inga kommentarer: