onsdag 2 december 2009

Några RETRO-bilder

Ni som läser den här bloggen som inte känner mig, eller ni som bara känt mig några år, tror kanske att jag alltid sett ut som jag gör idag. Nåja, jag har ju varit yngre förstås. Men ni som känner mig sen länge, ni vet ju att jag "alltid" har varit långhårig. Jag klippte av håret på våren 2004, ungefär i samma veva som flyttade, och sedan dess har det bara blivit kortare.

Jag har letat efter bra bilder på mitt långa hår men det var inte så lätt. Jag fick åka hem till pappa och leta i hans album och han hade inte heller några "nyare" gamla kort på mig. För sen jag väl flyttat hemifrån så finns jag inte med på så många kort. Så på korten nedan är jag runt arton år. En liten snärtjänta som Daniel skulle sagt. Då hade jag inte jättelångt hår längre men betydligt längre än nu...
Julia Roberts?
Jag på premiärturen i min kära lilla båt Tage - Ah ljuva tid!!!
En huldra?
Sommartjej :)

Inga kommentarer: