måndag 7 december 2009

Åter till nuet

Kanske hög tid att höra av sig igen. Det var ju nästan en vecka sen jag skrev nåt riktigt nu. Vad har hänt sen sist då?

Jag har haft lagom mycket göra på jobbet, kors i taket. Stimulerande för en insomnad tjänstekvinna som jag. Idag har jag till och med varit tvungen att vara effektiv för att hinna med. Men det var nog en undantagsdag.

I fredags kväll var jag på julfest med jobbet. Det var hemligt var vi skulle men vi skulle vara somrigt färgglada och hade fått hintar om Brasilien. Vi hamnade på fina Aquaria där vi fick guidning innan vi till fördrink nr två fick beskåda fyra väldigt lättklädda sambatjejer som dansade så plymerna flög. Restaurangen ligger väldigt vackert ut mot vattnet, det tänker man inte precis på när den är smockad av barnfamiljer, och vi hade stället för oss själva och fick en ok trerätters innan sambabruttorna kom in igen.

Självklart skulle de dra upp oss på golvet också och det gick väl sådär. Företaget består till största del av kvinnor och de som beställt samban hade nog tänkt sig en lite mer blandad dansgrupp... Dansgolvet blev så småningom fullt i alla fall när det väl bjöds på vanlig dansmusic a la disco. Vi skakade på till de kastade ut oss framåt ett. Daniel hade lustigt nog julbord samtidigt med sitt jobb, fast på Skansenakvariet, och kom på slutet över till oss och stängde stället. Då kunde vi smidigt dela på min betalda taxi hem. Perffa!

På lördagen hade jag haft en liten tanke på dans i Södertälje. Tanken var beroende av manligt sällskap då jag mer än anade att tjejöverskottet skulle vara nästan överdrivet. Då är det bra att ta med nån som kan tänka sig att dansa några extra danser med just mig. Min ev tilltänkta kavaljer hade annat för sig och jag var så seg efter fredagkvällen så det blev en soft dag hemma istället med DBK som avslutning. Heja Svänzons säger jag!!

På söndagen tog vi oss i kragen och åkte på julklappsjakt. Någon liten klapp blev handlad, lunch äten och kläder till Tove fixade innan vi åkte hem lagom till att fika in andra advent. Bror kom över och vi försökte få någon ny ordning på foxkursen innan det blev kväll. Vet inte hur det gick men bara jag vet vad jag ska ha på mig på söndag blir jag nog lugn.

Det var en liten uppdatering på läget. För övrigt har jag svårt att begripa att det snart är jul. Dessförinnan ska några saker hinnas med. Som foxkursen, klippning, inspelning med kören, julklappar samt någon mer danskväll hoppas jag. Vi får väl se!

Inga kommentarer: